Uit de Allerhande:
Ontbijt: Toast met cottagecheese en geraspt ei
Lunch: Broccoli-erwtensoep en kaasbroodje
Avondeten: Boerenkoolstamppot met kip en appelcompote
Ontbijt:
Grappig om een ei te raspen! Ik gebruikte geen cottagecheese, maar mayonaise en geen ui, maar tomaat, vind ik lekkerder.
Lunch:
Lekker soepje, ik vind het leuk dat soep van diepvrieserwten zo mooi gifgroen wordt. De knoflook-kaasbroodjes zijn een blijvertje! Hier vind je hoe ik het maakte.
Avondeten:
Dit gerecht gemaakt voor meerdere personen, gelijk voor de Maandaghap. Ook met appelcompote,
Wel van verse boerenkool, want je gaat nu natuurlijk geen diepvries gebruiken.
De plantaardige kipstukjes knapperig gebakken, hadden wel iets van spekjes. En er moet wel jus bij!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten