1 banaan
plantaardige boter
kaneel
2 afbakbroodjes pompoen
300 ml plantaardige melk (ik had Wunda)
40 g tarwebloem
2 el sojakwark
scheutje maple siroop
snufje zout
½ tl vanille-extract
Snij de banaan in plakjes van 1½ cm. Verhit een klontje boter en bak de banaan met wat kaneel 5 min. op middelhoog vuur. Schep af en toe voorzichtig om. Schep op een bord.
Meng in een diep bord melk, bloem, vanille-extract en snufje zout. Snij de broodjes in dikke plakken. Leg een snee in het mengsel, laat even liggen en draai om.
Verhit de boter in de koekenpan en bak de sneetjes in ca. 5 min. op middelhoog vuur lichtbruin. Keer halverwege. Verdeel de wentelteefjes over de borden. Verdeel de gebakken banaan en de kwark erover. Besprenkel met maple siroop en bestrooi met kaneel.