Een heerlijke, snelle ovenschotel:
½ pompoen
gele paprika
2 rode uien
2 teentjes knoflook
1 el ras el hanout
3 el olijfolie
vegan rookworst van ah
1 blik linzen
takjes tijm
een beetje Violife Mozzarella
sla en olijven om te garneren
Verwarm de oven tot 220°C.
Was de pompoen (schillen hoeft niet) verwijder zaden en snij in schijfjes
Snij de paprika en de uien in stukken
Bekleed een ovenschaal met bakpapier
Doe de pompoem, paprika, ui, knoflook en takjes tijm in de overschaal, voeg de olie toe en de ras el hanout, schep het geheel om.
Zet een kwartier in de oven.
Zet een kwartier in de oven.
Voeg na het kwartier de in plakjes gesneden rookworst toe, de uitgelekte linzen en de vegan kaas. Roer en zet terug in de oven voor ong. 10-15 min.
Serveer op een bedje van fijngesneden sla en garneer met olijven.