maandag 28 maart 2016

Paasborrel (Hapjederij 1)


Ik heb niks met het huidige pasen en herrijzenis en zo, al helemaal niet met dood zuiglam of je ongans eten aan eieren van tragische hennen. Wel voorjaar en terugkeer van het licht. Maar ook een extra vrije dag op een maandag en daarom leek het me leuk om een paasborrel te organiseren.


Om toch een beetje in de paassfeer te blijven, en omdat ik het leuk vind om mensen een beetje op het verkeerde been te zetten, had ik de gevulde eieren van Vegetus gemaakt. Ik had alleen geen garneerspuit, dus werd het niet zo'n mooi toefje, maar ze smaakten er niet minder om.

Verder had ik gemaakt:





champignonragout in minibladerdeegbakje
seitanbroodjes
tartaar
eiersalade
kikkererwten-zeewiersalade
paprika-dip met tortillachips
wortelsoep

citroencake
aardbeien en banaan in chocola
aquafaba snoepjes



Waarvan enkele aquafabie's werden, aten we toch nog iets met een gezicht.


Een groepje van leuke, lieve mensen kwam meedoen, heel erg gezellig was het.