zaterdag 21 mei 2022

Weekbudget, week 20

Terugblik week 20

De tuinbonen bloeien en om bonenluis te vermijden is het beter om de topjes er uit te halen. Zondag aten we spaghetti met tuinboontopjes, zelfgezaaide waterkers, knoflook en ui, met bloemen van bieslook, daslook en look-zonder-look. En met plantaardige zalmfilet van de Coop-aanbieding (3 voor 5,—). Erg lekker en een spotgoedkoop maaltje dus.

De Maandaghap was deze keer blote billetjes in het gras (stamppot snijbonen en witte bonen) met The Dutch Weed Dogg en jus. Vijf porties verkocht.



Woensdag aten we de soep van gisteren met brood.

Donderdag aten we de rest puree van ELM, met knoflookboter gebakken in de oven.
Met salade en vegan gyros.

Vrijdag was er een buurtborrel, waar iedereen iets te eten meeneemt.
Ik had empanades gemaakt en verder was er zoveel te eten, dat thuis niet meer gegeten hoefde te worden.

Zaterdag hadden we een verjaardag en daar ook weer veel eten.  Dus deze week weinig gekookt en nog veel voorraad.