vrijdag 26 februari 2016

Engeland (1)

We zijn door lieve vrienden uitgenodigd om mee te gaan naar Engeland. Twee lieve schatten willen ons graag meenemen. Blij verrast -een beetje opgelaten- zeggen we toe, want we zijn heel graag in hun gezelschap. We gaan vijf dagen en we vertrekken vanmiddag. Eerst nog een ochtendje werken en dan gaan we.
De aanleiding is het vegan festival VegfestUK Brighton, een tweedaags feest met alles wat je kunt bedenken op het gebied van veganisme.
Bovendien logeren we in de country in een cottage in de idyllische omgeving van High Hurstwood bij het plaatsje Uckfield. 
Het charmante huis genaamd Chauffeur’s Cottage is onze verblijfplaats voor 5 nachten. We worden opgehaald en gaan in Dordrecht nog even langs bij Daantje food&drinks voor een hapje en drankje.

Dan rijden we naar de veerhaven van Duinkerken, waar we de geplande boot missen, dus 'picknicken' we in de ferry terminal, terwijl we wachten op de volgende boot.
Als we op de plaats van bestemming komen is het donker, dus hebben we geen idee hoe de omgeving er uitziet. Maar bij binnenkomst in het huis is het er warm, cosy en prachtig! We kiezen onze slaapkamers en slapen al snel. Morgen naar Brighton.