zondag 5 juni 2016

World Ocean Day 2016

Ingesteld door de Verenigde Naties, wordt de Wereld Oceaan Dag in Nederland elk jaar georganiseerd door Sea First Foundation. Er komt een zeer gevarieerd aanbod aan sprekers, kunstenaars, avonturiers en exposanten die gepassioneerd zijn over de zee.
Dit jaar op zondag 5 juni met als belangrijkste thema :
ZEEWIER

belooft het weer een mooie dag te worden.

En dat werd het ook, wat een prachtige zomerse dag. Een geweldig evenement ook. Ik ben uitgenodigd om een kookdemonstratie te geven. Dat was erg leuk! Ik liet zien hoe makkelijk je veganaise maakt, en daar twee varianten met zeewier van, het thema was tenslotte zeewier. Ook maakte ik een kikkererwtensalade met zeewier en liet dit het publiek proeven op chips uit zee. hoewel ik wel wat zenuwachtig was, vond ik het wel goed gaan.
Een beetje jammer was het dat ik tegelijk met het Ric O'Barry (van de dolfijnen) was, jammer dat ik hem niet kon zien en jammer dat bijna iedereen daar zat, ook de fotografen. Dus ben ik nergens terug te zien met mijn optreden. Maar ik had toch zo'n twaalf geïntresseerden en omdat het zo'n kleine groep was, had ik wel een leuke interactie met de mensen.
Mijn Architect heeft mijn eerste kookdemo wel vastgelegd.