Amuse
Voorgerecht 1
Carpaccio van Chioggia biet en Courgette met Baharatcrème en geroosterde Pecannoten
Voorgerecht 2
Bouillon van Knolselderij met Courgette en Bosui
Tussengerecht
Pasta met Brandnetel, Basilicum en Zeesla, Pijnboompitjes, Limoen en Paprikaster
Hoofdgerecht
Bladerdeegpakketje gevuld met Tofu-Wakame-Miso
Aardappel-Knolselderij-Pastinaakpuree met Vegan jus
Stoofperen & Cranberrycompote
Nagerecht
Citroencake met Aquafaba-ijs, gemarineerde Komkommer en Granny Smith
Citroencake met Aquafaba-ijs, gemarineerde Komkommer en Granny Smith
![]() |
Smoothie van Wortel-Cashew-Mango met Limoen-Kokosroom
|
![]() |
Carpaccio van Chioggia biet en Courgette met Baharatcrème en geroosterde Pecannoten
|
![]() |
Bouillon van Knolselderij met Courgette en Bosui
|
![]() |
Pasta met Brandnetel, Basilicum en Zeesla, Pijnboompitjes, Limoen en Paprikaster
|
![]() |
Bladerdeegpakketje gevuld met Tofu-Wakame-Miso
Aardappel-Knolselderij-Pastinaakpuree met Vegan jus
|