In oktober geen enkele aanmelding gehad, was me nog nooit gebeurd, maar november gelukkig weer volle bak. Deze maand bestaat Eet lekker Mee alweer 9 jaar! Het was een erg gezellige avond met een lekker menu en natuurlijk leuke gasten.
We begonnen met zelfgebakken speltbrood met smeersels. Venkelgroenpesto, kokosjoghurt met knoflook en peterselie en olijfolie met tomatenzout (vond ik in Duitsland). Ook een wortelsoepje erbij.
Het hoofdgerecht bestond uit Kritharaki (Orzo), gekookt in groentebouillon, met kleine gehaktballetjes, courgette, erwten, groenselderij en zongedroogde tomaat. Daarbij een herfstige geroosterde knollenschotel met pompoen, koolraap, wortel, peterseliewortel, venkel, aardappel en linzen. Plus een schijfje flespompoen met ahornsiroop, chilipeper, walnoten en feta.
Alles natuurlijk plantaardig.
Alles natuurlijk plantaardig.
Het toetje was een taart met kweeperencompote, bestrooid met gehakte pistachenootjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten