Ontbijt: sap van mango, sinaasappel, komkommer en citroen
|
Ik denk niet meer aan alle dingen die ik niet mag, ik ben heel erg bezig met wat wel kan en hoe daar iets lekkers van te maken. Bij het bedenken van maaltijden en het koken ontwikkel ik weer meer creativiteit.
Omdat ik zo bewust met voeding bezig ben, is het helemaal niet moeilijk, maar juist erg leuk!
Zelfs Mijn Architect is soms verrast en geniet van de maaltijden.
Aan het eind van de dag nog een werkoverleg tot half 7, wat fruitarische snoep, van noten en dadels, meegenomen voor de collega's. Werd enthousiast ontvangen.
Laat thuis en snel wat in elkaar geflanst, een 'quinoaprutje' toch best lekker, maar morgen maar weer iets degelijks kokerellen:
Quinoa met sperziebonen, paprika en champignons.
|
Trouwens, wist je dat dit jaar door de Verenigde Naties uitgeroepen is tot het ‘Jaar van de Quinoa’?
Vandaag heb ik een ‘Nieuwsbrief’ naar m'n sponsors geschreven met stand van zaken.
Ik heb nu vijf sponsors, ik ben niet zo goed in ‘bedelen’, dus daar ben ik heel erg blij mee!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten