Recept gebaseerd op de bijna hypnotiserende filmpjes van Peaceful Cuisine.
Bakvorm van 18 cm, bekleedt met bakpapier
Verwarm de oven voor tot 180°C.
Voor de bodem :
120 g bloem
30 g maple syrup
30 g koolzaadolie
Voor de vulling:
70 g cashewnoten, paar uur geweekt, afgegoten
150 g havermelk
(1 el whiskey)
60 g agavesiroop
40 g suiker
15 g tapioca
2 tl vanille extract
60 g pecannoten
40 g pecannoten voor garnering.
Meng de ingrediënten voor de bodem en druk in de bakvorm tot een egale bodem.
Pureer de ingrediënten voor de vulling tot een glad mengsel. Roer de pecannoten er door.
Doe in een steelpan en verwarm op laag vuur, al roerende, tot het indikt.
Schenk het mengsel in de bakvorm en verdeel de pecannoten bovenop.
Zet in de oven en bak in 30 minuten gaar. Houd goed in de gaten of de noten niet te donker worden, zonodig een stuk aluminiumfolie overheen leggen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten