maandag 17 september 2018

Verhuizen (2)

Vandaag is de grote verhuizing. We hebben zelf al wat noodzakelijke dingen verhuisd naar het nieuwe huis om er de weekenden te kunnen verblijven.
We hebben nu onze laatste nacht hier geslapen. Bij het opstaan gelijk het bed uit elkaar halen.


Wat een zenuwengedoe is dat, verhuizen. Terwijl we het best goed voorbereid hebben en tijdig begonnen zijn met plannen en inpakken. Maar chaos blijft het.
Wat je toch nog allemaal verzamelt in een niet zo groot huis. En de planten in pot op het dakterras moeten ook mee. Niet allemaal, enkele laat ik achter en andere heb ik weggegeven. We hebben een fantastisch verhuisbedrijf gekozen, Gerlach Verhuizingen.


Het is geen gemakkelijke verhuizing. Ons bankstel gaat niet door de voordeur, maar we moeten het via het dakterras in de steeg laten zakken. Zo is het ook destijds binnengekomen. Niet dat we zulke grote meubels hebben, maar omdat we zo'n smalle gang hebben.

Gelukkig kunnen er toch nog veel spullen en dozen door het raam.
De verhuizers zijn geweldig, wat een sterke mannen! En leuk, aardig en behulpzaam zijn ze ook, dat maakt het allemaal wat minder erg. We hebben ook veel geluk met het weer.
Het had er anders uitgezien als het zou regenen.

Als alles ingeladen is gaan de wagens overnachten in Den Haag. Wij pakken de trein naar Kloosterburen. Naar huis.






2 opmerkingen:

  1. Angelika, eindelijk is het dan zover: jullie gaan verhuizen naar jullie geliefde Groningen. En wel niet zo ver van het Lauwersmeer vandaan, hoog in het noorden.
    Het is jullie dan eindelijk toch gelukt! Van harte gefeliciteerd.
    Ik wens jullie hele mooie jaren toe in jullie nieuwe huis.
    En als je daar wellicht doorgaat met je heerlijke maaltijden thuis: wie weet kunnen we elkaar daar een keer ontmoeten...
    Hartelijke groeten van Zem.

    BeantwoordenVerwijderen