Amuse
Voorgerecht 1
Carpaccio van Chioggia biet en Courgette met Baharatcrème en geroosterde Pecannoten
Voorgerecht 2
Bouillon van Knolselderij met Courgette en Bosui
Tussengerecht
Pasta met Brandnetel, Basilicum en Zeesla, Pijnboompitjes, Limoen en Paprikaster
Hoofdgerecht
Bladerdeegpakketje gevuld met Tofu-Wakame-Miso
Aardappel-Knolselderij-Pastinaakpuree met Vegan jus
Stoofperen & Cranberrycompote
Nagerecht
Citroencake met Aquafaba-ijs, gemarineerde Komkommer en Granny Smith
Citroencake met Aquafaba-ijs, gemarineerde Komkommer en Granny Smith
Smoothie van Wortel-Cashew-Mango met Limoen-Kokosroom
|
Carpaccio van Chioggia biet en Courgette met Baharatcrème en geroosterde Pecannoten
|
Bouillon van Knolselderij met Courgette en Bosui
|
Pasta met Brandnetel, Basilicum en Zeesla, Pijnboompitjes, Limoen en Paprikaster
|
Bladerdeegpakketje gevuld met Tofu-Wakame-Miso
Aardappel-Knolselderij-Pastinaakpuree met Vegan jus
|
Wanneer komt het boek ?????
BeantwoordenVerwijderenGr Jan(Wilde een Tuin)
Als we in Groningen wonen, haha!
Verwijderen