De eerste krop sla geoogst en wat radijs, spinazie, rucola en raapstelen.
De salade maak ik met de malse sla, radijsjes, tomaat en ui (nog niet uit eigen tuin) en viooltjes (van de composthoop) met een dressing van olie, azijn en kweepeersiroop.
Samen met dunsel en blad van de radijs roerbak ik de spinazie en raapsteeltjes in wat olie samen met lente-ui en knoflook.
We eten het met sobanoedels en een saus van haverroom met knoflook, miso en edelgist, geserveerd op een bedje van rucola en gegarneerd met de uitgedunde paarse mosterd en geroosterde zonnebloempitjes.
Alles is vol van smaak!
Mooi resultaat , nu nog een moestuin in Groningen.
BeantwoordenVerwijderenLiefs Jan Wilde een Tuin.
O, jaaa
VerwijderenZo wat ziet dat er smakelijk uit en wat een rijk gevoel als je dat zo uit de tuin kunt halen hè!
BeantwoordenVerwijderenNatuurkieker Coby
Nou, zeker! Ik wist niet dat je daar zo blij van kon worden.
Verwijderen