De spinaziepannekoekjes van gisteren heb ik vandaag weer gemaakt en ik ben wat meer tevreden. Verder voegt een lepel Edelgist echt iets toe aan de smaak. Ook deed ik er een teentje knoflook door. Mijnarchitect vond deze alweer lekkerder, Zoon vond het niks (maar houdt niet van spinazie) en Zoon's Vriendin vond het ‘wel gaan’.
Ikzelf vond ze heerlijk smaken. Ik heb ze iets kleiner gemaakt dan gisteren, maar mooi rond krijg ik ze (nog) niet. Ik vind ze er nog steeds niet aantrekkelijk genoeg uit zien om aan gasten te serveren.
Ingrediënten versie twee:
1 pak diepvries bladspinazie
50 g bloem, 50 g boekweit, 10 g havermout
1 theelepel bakpoeder
2 eetl. walnotenolie
1/2 tl zout
1 th. gemalen komijnzaad
200 ml sojamelk
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 zeer fijngehakt sjalotje
stukje rode peper, kleingesneden
1 flinke eetl. edelgist
olijfolie om te bakken
Mmmmmmmmmm!
BeantwoordenVerwijderen