woensdag 23 januari 2013

Op het eerste gezicht in de berm 2013Vorig jaar deed ik mee met ‘Op-het-eerste-gezicht’, elke eerste van de maand foto's van mijn dakterras tonen. Hier vind je een overzicht van de andere deelnemers.

Dit jaar doe ik niet mee met m'n dakterras, het zal waarschijnlijk veel van hetzelfde zijn. Dat wil niet zeggen dat er geen foto's van komen hoor. Ik kijk al weer uit naar zaaien en oogsten uit de dakmoestuin!

Omdat ik naar mijn werk regelmatig over mooie landelijke weggetjes fiets, viel me vorig jaar op dat er elke week wel weer een ander bloemetje bloeide. Zodra het begint te bloeien start ik met de fotoserie ‘Op-het-eerste-gezicht-in-de-berm’. De gewone wilde bloemen, kijken of ik ze allemaal bij naam ken.
Voor nu nog maar wat winterse plaatjes van één zo'n weggetje.3 opmerkingen:

 1. Leuk idee, Angelika. Het heeft wel wat, deze serie. We verlangen naar warmere, groene tijden. Nog één of twee daagjes sneeuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé - dat is nu eens een origineel idee! En dan iedere keer zo'n foto van je fiets. Knap gevonden! Benieuwd hoeveel bloempjes je herkent. Wil je wel helpen in het op naam brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook benieuwd ... maar als het nodig mocht zijn maak ik graag gebruik van je aanbod!

   Verwijderen