Vanavond eten we Bofkip met quinoa en erwtjes:
kipstukjes van de vegetarische slager
1 eetl. speltmeel
1 eetl. paprikapoeder
1/2 eetl zout
Meng het meel met paprikapoeder en zout en wentel de vegetarische kipstukjes erdoor.
Bak ze knapperig in hete kokosolie.
100 g quinoa, in zeef eerst goed afgespoeld en in 200 ml water gaar gekookt
100 g erwten (diepvries) beetgaar gekookt
1 rode paprika in stukjes gesneden
1 theel. korianderpoeder
1 eetl. sojasaus
kokosolie
Bak de paprika met de korianderpoeder in de hete kokosolie. Voeg de sojasaus toe en dan de gare erwten en quinoa. Warm het geheel nog even goed door.
Schep op de borden en verdeel de kipstukjes er bovenop.
Lekker met een komkommer-tomatensalade.
Hier vind je de info over het project Fris&Fruitig.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten