zaterdag 14 januari 2017

Weekmenu week 2

Op maandag kook en eet ik op m'n werk.

Dinsdag10/1
Hutspot met champignonjus en tofu mini Wieners:



Woensdag 11/1
Zucchini Noodle Japchae. Japchae is een Koreaans gerecht, de naam betekent mix van groenten. Ik maak het van zwarte rijstnoodles, courgette- en wortelnoodles, paksoi, sjalot, spinazie, shiitakes en knapperig gebakken tofublokjes.


Donderdag 12/1 maak ik Surinaamse roti. Heel lang gelden ging ik er speciaal voor naar Rotterdam, ik geloof op de Kruiskade. Heerlijk vond ik het, hoewel ze soms zo pittig waren, dat het zweet op m'n voorhoofd stond.
Bij de toko hier in Gouda vond ik kant en klare rotivellen. Ik vulde ze met sperziebonen, aardappel, kikkererwten in een lekker currysausje (niet tè spicy), met vegan kipstukjes. Ook nog genoeg voor de volgende dag, vrijdag de 13e, lekker makkelijk!




Zaterdag 14 januari maak ik een groentekorma van prei, pastinaak, paksoi en wortel met basmatirijst, en dat is ook voldoende voor a.s. zondag.




Zondag gaan we een dagje naar Haarlem.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen