woensdag 9 november 2011

Bonenschotel in de No Impact Week


Het is niet echt een recept, meer een samenstelling van wat voorhanden is,
ik gebruikte:

4 soorten gedroogde bonen, de avond tevoren in de week gezet (ik weet niet hoeveel het was, geweekt bleek het een pannetje vol)
een halve prei, gesneden in ringetjes
1 ui, kleingesneden
1 kleine rode puntpaprika
1 knoflookteen
een halve courgette
een restje gekookte broccoli
een restje chorizo, in stukjes gesneden
een half pakje sugo pasta saus
peper, zout, pikante paprikapoeder, oregano
ik bak in een mengsel van kokosolie en olijfolie (niet lokaal, wel biologisch)


De bonen en de groenten zijn lokaal en biologisch.
Het smaakte zowaar goed!
Er is ook nog voor morgen, dan wordt het soep.

Hier vind je informatie over week- en kooktijden van peulvruchten.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen