zaterdag 9 december 2017

Aan Zee

Net als een jaar geleden maken we weer gebruik van een aanbieding van Restaurant Aan Zee, nu bij het 6-jarig jubileum.

We lenen een autootje en rijden door het immer bizarre landschap van Europoort naar Oostvoorne.


Maar zodra je daar voorbij bent kom je in een meer prettiger omgeving.



We hebben verzocht om een geheel veganistisch menu, dus dat gaat weer genieten worden! 
Omdat het veel is, heb ik weer niet alles kunnen onthouden en snel op schrijven, dus met een paar hiaten is het deze beschrijving geworden:

1. Salade met (o.a.) diverse groentechips, babymaiskolf gemarineerd in biet, landwier gemarineerd in zoetzuur met munt ...

2. Soep van witlof met venkel en broccoli, stroop van knolselderij, Red love appel en wasabi blaadjes:

3. Prei gemarineerd in rode biet en viooltjes, gerst met tuinkruiden, crème van wortel en  pastinaak, heerlijke groenten en rode saus van?
4. Puree van seizoensgroenten, vergeten groenten en kleurenwortel. Paddestoeltjes gebakken in naalden van jeneverbes en conifeer, gedroogd eekhoorntjesbrood, stoofpeertje, crème van biet en viooltjessaus:
5. Rabarbercompote met appel, granaatappel en bittere mandarijn:
6.  Het dessert weet ik niet zo goed meer, in ieder geval heerlijk gebak van pistache en wortel, drie soorten sorbetijs en gepofte quinoa: