maandag 26 december 2016

Eet Lekker Mee (60) Kerstdiner




Amuse

Voorgerecht 1
Carpaccio van Chioggia biet en Courgette met Baharatcrème en geroosterde Pecannoten 

Voorgerecht 2
Bouillon van Knolselderij met Courgette en Bosui

Tussengerecht
Pasta met Brandnetel, Basilicum en Zeesla, Pijnboompitjes, Limoen en Paprikaster

Hoofdgerecht
Bladerdeegpakketje gevuld met Tofu-Wakame-Miso
Aardappel-Knolselderij-Pastinaakpuree met Vegan jus
Stoofperen & Cranberrycompote

Nagerecht
Citroencake met Aquafaba-ijs, gemarineerde Komkommer en Granny Smith


Smoothie van Wortel-Cashew-Mango met Limoen-Kokosroom

Carpaccio van Chioggia biet en Courgette met Baharatcrème en geroosterde Pecannoten


Bouillon van Knolselderij met Courgette en Bosui

Pasta met Brandnetel, Basilicum en Zeesla, Pijnboompitjes, Limoen en Paprikaster

Bladerdeegpakketje gevuld met Tofu-Wakame-Miso
Aardappel-Knolselderij-Pastinaakpuree met Vegan jus
Stoofperen & Cranberrycompote



Citroencake met Aquafaba-ijs, gemarineerde Komkommer en Granny Smith

2 opmerkingen: