zaterdag 21 juni 2014

Thuisvakantie (1)


De tafel binnen gedekt voor het ontbijt … maar het werd zulk mooi weer, dus de hele boel naar buiten verhuisd. Heerlijk, buiten eten geeft echt een vakantiegevoel.


Ik maak een stadswandeling met mijn gasten uit Groningen en laat wat leuke plekjes en straatjes zien van centrum Gouda. Kringloop en brocantewinkels.
Het is bij zo'n wandeling een beetje alsof je het ook door hun ogen ziet en het daarom zie ik het ook weer alsof het de eerste keer is.
De fotografe gefotografeerd
Origineel beschilderd paaltje bij plateelwinkel
en dit is vlakbij mijn huis, handig!
Achter de kerk is een boekenmarktje, we gaan wat drinken bij Zoet en Zalig, bij de voormalige bibliotheek.

Zo'n dag vliegt om. Leuk hoor, dames uit Groningen!

Dan nog 's avonds naar het feest van mijn zoon. Een bak met herrie! Toen een band begon te spelen zag ik dat alle jongelui oordopjes indeden. Ik zeg nog tegen mijn zoon: Had je niet even kunnen zeggen dat we die nodig hebben? Het is snoeihard. Ik ga wat wc-papier halen en Mijn Architect en ik doen propjes in onze oren, dat hielp wel. Speel gewoon wat zachter zouden wij denken ...
Verder was het een superfeest hoor. We hebben zelfs nog een stel van onze leeftijd gespot, haha.

4 opmerkingen:

 1. Wat is dat toch heerlijk nu, buiten ontbijten, en je tafel is zo mooi gedekt voor de gasten. Gouda is altijd leuk, was er tijden niet geweest, maar juist dit vroege voorjaar maar liefst twee keer. Een keer naar de tentoonstelling van Fantin Latour en toen hebben we ook een stadswandeling gemaakt, dat paaltje bij de plateelwinkel heb ik ook gezien, en een keer een literaire wandeling door Gouda met een gids, was ook geweldig.
  Groet,
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk Janneke! Op de een of andere manier lijkt Gouda altijd leuker voor de bezoeker dan voor de bewoner :)

   Verwijderen
 2. Wat was het gezellig. Ik heb genoten van het eten, van Gouda en van jullie gastvrijheid!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het ook super dat jullie er waren!

   Verwijderen