zondag 20 november 2011

Beestjes, allemaal beestjesNadat ik achter in het keukenkastje kort geleden een vergeten voorraadpot met levende inhoud vond, maak ik nu vaker het kastje leeg en schoon en ben strenger geworden wat betreft aangebroken verpakkingen. In huize Engelwortel wordt bij voorkeur geen voedsel weggegooid.
Ik streef ernaar om overal de datum van opening op te schrijven, op m’n werk doe ik dat tenslotte ook.

Toch vergeet ik het thuis nog regelmatig. Vanmorgen het etenskastje weer eens leeggehaald en schoongemaakt. Weer netjes ingeruimd en op datum gecontroleerd. Geen losse halfvolle verpakkingen meer in de kast, alles wat nu aangebroken wordt, krijgt direct een datum en gaat in een voorraadpot, alles is weer lekker spic en span. Rob Geus mag langskomen!

Die pot met beestjes … ik griezelde ervan maar het had ook iets interessants. Er zaten zonnebloempitten in, bovenin hing een fascinerend gordijn en daaronder krioelde het van het leven, van … ja van wat?
Ze zijn de GFT-bak ingegaan, want in die plasticpot was het ook geen diervriendelijk leven.

Mocht je wel tegen wat horror kunnen, hier een fimpje van die voorraadbus, ik heb er een muziekje onder gezet ... maar denk je iew, iew, jakkes … vind je beestjes echt te smerig, ga je gillen, dan beter niet kijken!Geen opmerkingen:

Een reactie posten